Veelgestelde vragen

Edit

De knutselpakketten zijn er in 3 verschillende formaten. In het S- pakket zitten 4 knutselwerkjes, in het M-pakket zitten 6 knutselwerkjes en in het L-pakket zitten 8 knutselwerkjes. In het knutselpakket zitten alle benodigdheden om de knutselwerkjes te kunnen maken. Het enige wat je zelf in huis hoeft te hebben is een schaar en lijm. Mocht je die nou niet hebben zijn deze ook op de webshop te koop bij de knutselartikelen.

Edit

De knutselpakketten zijn bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Het kan zijn dat de kinderen bij sommige knutselwerkjes nog wat begeleiding nodig hebben van een volwassene. Dit staat dat op de werkomschrijvingskaartjes benoemd.

Edit

Het S- pakket kost €14,95. Het M-pakket kost €18,95 en het L-pakket koste €21,95. Hieroverheen komen nog de verzendkosten. Bij het S-pakket is dat €3,95 en bij het M- en L- pakket is dat €4,95

Edit

De knutselpakketten worden met Post NL verzonden. Het S- pakket gaat met brievenbuspost en het M-en L-pakket gaat met de pakketpost. Meer informatie over het verzenden vind je hier.

Edit

Het is mogelijk om bij knutselgemak te betalen via iDeal, Bancontact en Paypal. Meer informatie over het betalen vind je hier.

Edit

Uiteraard kunnen producten geretourneerd worden. Meer informatie hierover vind je hier.

Proudly powered by Wpopal.com
X
Add to cart