Hoe werkt het

Het doel van knutselgemak is om meer kinderen te laten knutselen met het gemak van deze pakketten. Met de knutselpakketten zullen de kinderen geprikkeld worden om creatief te zijn. Dit is goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek. In de pakketten zitten alle benodigdheden om de leuke knutselwerkjes te maken. Het enige wat je zelf in huis moet hebben is een schaar en lijm. De pakketten zijn bedoeld worden kinderen vanaf 3 jaar.

Op de site zijn verschillende pakketten verkrijgbaar. Een aantal zijn tijdelijke pakketten en een aantal zullen langer verkrijgbaar zijn.Bijna alle soorten pakketten zijn er in 3 maten te krijgen. Het S-pakket, het M-pakket en het L-pakket. In het S-pakket zitten 4 knutselwerkjes. Omdat er minder knutselwerkjes in zitten kan dit pakket met de brievenbuspost verstuurd worden en daardoor zijn de verzendkosten hiervan ook lager. In het M-pakket zitten 6 knutselwerkjes. Deze wordt in een grotere doos verzonden. En als laatste in het L-pakket zitten 8 knutselwerkjes.

Om de box te personaliseren is het leuk om de naam of namen van de kinderen die de box ontvangen door te geven in het bestelformulier.

In de box zitten kaartjes waar de voorbeelden op uitgelegd staan en ter ondersteuning staan er foto’s bij. De jongste kinderen kunnen misschien nog wat ondersteuning nodig hebben van een volwassene. Voor ieder knutselwerkje is een apart kaartje. Hierop staat wat de benodigdheden zijn en hoe dit uitgevoerd moet worden. Daarnaast zijn de benodigdheden voor de knutselwerkjes al zo veel mogelijk bij elkaar in zakjes gedaan.

Het gewenste knutselpakket kan ook als cadeau besteld worden. Dan wordt het pakket leuk ingepakt, gepersonaliseerd en in een andere doos verzonden zodat het een leuk  cadeau is om te geven.

Proudly powered by Wpopal.com
X
Add to cart